Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Повідомляємо, що новим керівництвом АТ «НДІ радіаційного захисту АТН України» було прийняте рішення припинити здійснення індивідуального дозиметричного контролю персоналу категорії А та надання відповідних послуг нашим численним багаторічним партнерам. Для розв’язання  проблеми, що виникла, була створена нова юридична особа - ТОВ «Науково-виробниче  підприємство «ДОЗИМЕТРИКА», яка повною мірою приймає на себе функції забезпечення персоналу категорії А високоякісним дозиметричним контролем.

Відтак, служба дозиметричного контролю НВП ДОЗИМЕТРИКА є новим втіленням Лабораторії індивідуального моніторингу зовнішнього опромінення АТ «НДІ РЗ АТН України» що функціонувала з 1995 року. Нова служба успадкувала від попередниці досвідчений персонал, основне дозиметричне обладнання, спеціалізоване програмне забезпечення, бази даних результатів вимірювань, методики, ноу-хау та виробничі процеси дозиметричного контролю і головне – напрацьовану роками бездоганну репутацію в очах наших замовників серед яких установи Національної академії медичних наук України, клініки й діагностичні центри, промислові підприємства, сервісні організації, митниці.

Наразі було досягнуто компромісу, що АТ «НДІ РЗ АТН України» доводить до завершення укладені раніше договори, а НВП ДОЗИМЕТРИКА укладає  договори на наступні періоди надання послуг ІДК. При цьому зберігається принцип надання знижки постійним клієнтам у розмірі 1% за кожен повний рік надання послуг ІДК, починаючи з моменту укладання первинного договору з АТ «НДІ РЗ АТН України».

Хочемо звернути вашу увагу на те, що розцінки на високоякісні послуги ІДК залишалися незмінними з 2015 року. За час, що минув, основні складові собівартості наших послуг підвищилися від 1.76 (електроенергія для промислових споживачів) до 3.42 разів (розмір мінімальної заробітної плати), індекс споживчих цін (інфляції) перевищив 2.0. Відтак, питання приведення  розцінок у відповідність до витрат вже тривалий час стояло на порядку денному.

Заради пом’якшення негативного впливу на наших клієнтів, ми знайшли внутрішні резерви та за рахунок цього вдалося обмежити підвищення базової ціни (тарифу)  лише 25%. Також, з урахуванням практичного досвіду, були дещо скориговані окремі показники таблиці тарифів та наближено до поточної ринкової ціни дозиметрів Harshaw розмір компенсації у випадку втрати або пошкодження дозиметра. Сподіваємось, що об’єктивно невідворотне підвищення розцінок на послуги ІДК не стане на заваді нашому багаторічному співробітництву у справі радіаційного захисту персоналу, а запропонований нами варіант дозволить  вам пом’якшити негативний ефект від такого підвищення.

Натомість, колектив служби дозиметричного контролю НВП ДОЗИМЕТРИКА хоче запевнити вас, наших шанованих партнерів, у тому, що і надалі докладатиме усіх зусиль для гарантування виключної якості індивідуального дозиметричного контролю, оптимізації та вдосконалення виробничих процесів дозиметричного контролю, додавання нових споживчих якостей та функціоналу для зручності як замовників, так і окремих осіб, що перебувають на дозиметричному контролі у нашому підприємстві.

Більше інформації ви зможете отримати за нашими контактами, які також залишилися незмінними: електронною поштою dose@leed1.kiev.ua,  на цьому сайті або за телефоном (044) 489-34-14.

 

З повагою,

 

колектив служби дозиметричного контролю НВП ДОЗИМЕТРИКА


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua