Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Інструкція для реєстрації у електронному кабінети користувача послуг ІДК

Для отримання результатів індивідуального дозиметричного контролю через електронний кабінет користувача послуг ІДК необхідно пройти реєстрацію на сайті служби дозиметричного контролю НВП «ДОЗИМЕТРИКА».
 

Реєстрація відбувається у три прості кроки: 

Крок перший: На сторінці реєстрації введіть вашу адресу електронної пошти. Приймаються тільки електронні адреси представників організацій-замовників, що були подані до служби дозиметричного контролю під час укладання договору. Після введення реєстраційних даних на цю електронну адресу надійде лист з  посиланням для активації вашого електронного кабінету. Якщо лист активації не надійде протягом короткого часу, пошукайте його у папці «Спам» вашої поштової системи.

Крок другий: Перейдіть за посиланням у електронному листі та активуйте свій обліковий запис. Після цього система знатиме, що ви зареєстровані та дозволить вашу авторизацію для перегляду та завантаження звітів.

Крок третій:  Авторизуйтеся на сторінці входу, використовуючи вказані вами при реєстрації логін та пароль. Для отримання доступу до своїх результатів ІДК вам потрібно після входу в кабінет натиснути кнопку «Активувати доступ до протоколів». Система запитає ваші ПІБ та код договору на надання послуг ІДК.

Важливо! Для активації Вам потрібно ввести ПІБ у такому самому вигляді, як було надіслано до служби дозиметричного контролю, а також частину номера договору/договорів з Вашою організацією, наприклад Д18.

Доступ до кабінету Вашої організації надається на обмежений термін (наразі – півроку після дати активації) й тільки для попередньо призначених уповноважених представників, які були зареєстровані під час оформлення договору на надання послуг дозиметричного контролю. Після завершення цього терміну треба буде поновити активацію за описаною вище процедурою (Крок 3).

 

У разі виникнення труднощів, звертайтеся до нас електронною поштою dose@leed1.kiev.ua або телефоном за номерами +38(044) 489-34-14 та +38(098) 872-80-50.


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua