Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Режим роботи під час карантину COVID-19

Повідомляємо, що на період карантину нами прийнято рішення повністю перевести процес обміну дозиметрів на дистанційний режим методом «дозиметри-поштою».

НВП ДОЗИМЕТРИКА візьме на себе оплату доставки «Новою поштою» нових дозиметрів на вашу адресу та повернення їх до лабораторії після використання (експонування).

Для забезпечення безперервності індивідуального дозиметричного контролю вам заздалегідь буде надіслана необхідна партія дозиметрів разом із супровідними документами. Після обміну дозиметрів, використані дозиметри з попереднього періоду моніторингу разом із підписаними документами слід повернути «Новою поштою» із позначкою «Оплата за рахунок одержувача».

Для своєчасного відпрацювання цієї нової для нас процедури, просимо повідомити про ваші контактні дані для відправки дозиметрів на нашу електронну пошту dose@leed1.kiev.ua або заповнивши спеціальну форму на сайті.

Для доставки дозиметрів «Новою поштою» необхідно вказати особу-одержувача та її мобільний телефон, номер найближчого до вас відділення «Нової пошти» або адресу доставки у разі кур’єрської доставки до точки призначення. Додаткові довідки стосовно цієї процедури можна отримати за телефоном (098) 872-80-50.

Звіти (результати ІДК), рахунки та акти виконаних робіт до завершення карантину надсилатимуться вам у електронному вигляді (файли *.pdf), а потім оригінали будуть передані у звичайний спосіб. Документи, підписані з вашого боку просимо надсилати нам електронною поштою у вигляді сканів (оптимально) або фотографій (у крайньому випадку).

 

Сподіваємось разом з вами гідно пройти непростий період випробувань, не знизивши рівень радіаційного захисту та дозиметричного контролю персоналу категорії А.

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА.


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua