Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Вебінар МАГАТЕ «Оцінка небезпеки – основа для диференційованого підходу до забезпечення готовності та реаґування на ядерні та радіаційні аварії незалежно від їхньої причини»

МАГАТЕ продовжує серію вебінарів з питань радіаційної безпеки.

14 (англійською) та 18 (російською) грудня 2020 року відбудеться вебінар МАГАТЕ  «Hazard Assessment – A Basis for a Graded Approach in Preparedness and Response for a Nuclear or Radiological Emergency Irrespective of the Cause» за участі провідних вчених та практиків в галузі радіаційного захисту та аварійного реагування.

В рамках  вебінару представники МАГАТЕ та міжнародні експерти представлять документ з серії стандартів безпеки МАГАТЕ GSR Частина 7 «Готовність і реагування на ядерну або радіологічну надзвичайну ситуацію»  .

Деякі події, такі як транспортування ядерних матеріалів, атаки з використанням радіологічного дисперсійного пристрою («брудної бомби»), виявлення втрачених джерел іонізуючого випромінювання тощо, можуть призвести до радіологічної надзвичайної ситуації в непередбаченому місці і тому становлять небезпеку.

Оцінка небезпеки є основою для адекватних заходів щодо готовності та реагування на надзвичайні ситуації, які супроводжуються явними загрозами та потенційними наслідками.

Цілями вебінару є:

  1. Підвищити обізнаність щодо концепції оцінки небезпеки в рамках вимог Серії стандартів безпеки МАГАТЕ GSR Частина 7;
  2. Обговорити міркування, що стосуються оцінки небезпеки;
  3. Описати кроки, необхідні для проведення оцінки небезпеки.

Початок вебінару англійською мовою 14 грудня о 15:00 за київським часом, тривалість – дві години. Реєстрація для участі можлива за посиланням.

Початок вебінару російською мовою 18 грудня об 11:00 за київським часом, тривалість – дві години. Реєстрація для участі можлива за посиланням.

Участь у вебінарі безкоштовна.

Бережіть себе!

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА.

2020-12-12


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua