Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Рекомендації EURADOS щодо роботи в умовах пандемії COVID-19

Повідомляємо, що нещодавно європейська дозиметрична організація EURADOS  видала документ  «Рекомендації EURADOS щодо роботи в умовах пандемії COVID-19».

Пропонуємо вашій увазі переклад «Рекомендацій», виконаний фахівцями НВП ДОЗИМЕТРИКА, який може стати у пригоді не лише нашим замовникам й партнерам, але й іншім лабораторіям дозиметричного профілю в Україні. Ми заохочуємо усіх зацікавлених до вільного розповсюдження Рекомендацій EURADOS, звісно, із посиланням на джерело цієї інформації.

Звертаємо вашу увагу, що навіть до оприлюднення рекомендацій EURADOS, служба дозиметричного контролю НВП ДОЗИМЕТРИКА перейшла на особливий режим роботи, основні принципи якого цілком відповідають цим міжнародним рекомендаціям.

Так, усі внутрішньо лабораторні процеси були переглянуті та оптимізовані таким чином, щоб виконувати наші договірні зобов’язання повністю й у безпечний спосіб. Завдяки цьому, наразі не йдеться про зменшення інтенсивності роботи чи перегляд графіків надання послуг ІДК. Наша ініціатива щодо повного переведення доставки та повернення дозиметрів у поштовий режим та готовність НВП ДОЗИМЕТРИКА  на період карантину взяти на себе додаткові витрати на послуги «Нової Пошти» виявились цілком ефективними.

Сподіваємось разом з вами гідно пройти непростий період випробувань, й надалі не знижуючи рівня радіаційного захисту та дозиметричного контролю персоналу категорії А.

Бережіть себе!

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА.

Завантажити рекомендації українською

Завантажити рекомендації англійською


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua