Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Новини цінової політики НВП ДОЗИМЕТРИКА – тарифи заморожено до завершення карантину

Ні для кого не є новиною, що в Україні ціни та тарифи постійно зростають. За час, що минув від затвердження Тарифів на проведення дозиметричного моніторингу персоналу, що працює з ДІВ  у вересні 2019 року, значно збільшилися розміри мінімальної зарплати, зросли вартість оренди, енергії та витратних матеріалів.

Крім того НВП ДОЗИМЕТРИКА, несе чималі витрати на забезпечення високої якості вимірювань – участь у міжнародному інтеркалібруванні EURADOS IC2020ph, акредитацію служби дозиметричного контролю на відповідність до стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2017  “Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій”, розвиток можливостей та вдосконалення нашої спроможності здійснювати дозиметричний контроль на найсучаснішому рівні. Очевидним наслідком цього є періодичний перегляд та осучаснення Тарифів.

Водночас, ми розуміємо, що більшість наших партнерів відчуває на собі негативний вплив обмежень, спричинених пандемією COVID-19 й такий об’єктивно зумовлений крок може додатково ускладнити їхнє становище.

Тому, керівництво  НВП ДОЗИМЕТРИКА ухвалило відповідальне рішення заморозити тарифи на проведення ІДК до офіційного завершення карантину, встановленого Урядом України.

Це означає, що принаймні до 28 лютого 2021 року діятимуть старі Тарифи від 10.09.2019 року. Усі договори, укладені у цей період, базуватимуться на вказаних тарифах.

Водночас, пом’якшити чи навіть уникнути збільшення тарифів вдасться у разі суттєвого розширення обсягів ІДК та залучення нових замовників. Тому, якщо це відповідає вашим переконанням, просимо максимально поширювати інформацію про службу дозиметричного контролю НВП ДОЗИМЕТРИКА у своєму професійному середовищі, сприяти розширенню кола партнерів та споживачів високоякісних послуг індивідуального дозиметричного контролю.

Переконані, разом нам вдасться подолати наслідки пандемії та інфляційних процесів у державі.

Бережіть себе!

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА.

2021-01-04


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua