Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

Про оновлення тарифів на послуги ІДК

Повідомляємо діючим та потенційним замовникам індивідуального дозиметричного контролю професійного опромінення про осучаснення тарифів на послуги ІДК з метою корекції впливу інфляційних процесів в Україні. На жаль, подальше застосування тарифів, які лишалися незмінними протягом трьох років, надалі є неможливим, позаяк вони вже не покривають видатків та ставлять під загрозу здійснення високоякісного дозиметричного контролю.

За офіційними даними Державної служби статистики України, за період вересень 2019 (дата введення в дію попередніх тарифів) – вересень 2022 індекс споживчих цін склав 140%, тобто інтегрально ціни в Україні зросли на 40%. Окремі з складових собівартості послуг ІДК зросли більшою мірою, інші – трохи менше за вказані 40%, тому доцільним та обґрунтованим вважаємо застосування цього офіційно визнаного показника.

Зважаючи на вказане, керівництвом НВП ДОЗИМЕТРИКА були прийняті наступні рішення:

  1. Збільшити базову ціну вимірювання на 40%. Решту показників для розрахунку ціни (коефіцієнти складності різних видів вимірювань, понижуючі коефіцієнти від кількості осіб на контролі, накопичувальну знижку за неперервність отримання послуг ІДК, мінімальну вартість договору) залишити без змін.
  2. Ввести в дію нові тарифи з 1 січня 2023 року для нових замовників, діючим замовникам надати пільговий період до 28 лютого 2023 для укладання договорів на 2023 рік за старими тарифами.
  3. Щорічно у жовтні проводити індексацію тарифів на послуги ІДК на наступний рік на основі показників інфляції за період вересень-вересень.

Таким, чином, наказом директора НВП ДОЗИМЕТРИКА вводяться в дію оновлені тарифи, що набудуть чинності з 1 січня 2023 року.

Пропонуємо ознайомитись з тарифами на 2023 рік та взяти їх до уваги при плануванні видатків на забезпечення радіаційного захисту персоналу категорії А. У разі виникнення запитань звертайтесь до нас у зручний для вас спосіб.  

Сподіваємось, що об’єктивно невідворотне підвищення розцінок на послуги ІДК не стане на заваді нашому багаторічному співробітництву у справі радіаційного захисту персоналу, а запропонований нами варіант дозволить  вам пом’якшити негативний ефект від такого підвищення. Дякуємо за розуміння!

Бережіть себе!

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА

2022-10-27


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua