Понеділок - П'ятниця - 10:00 - 18:00, Субота - Неділя - Вихідниій

З Новим 2023 Роком!  

Колектив та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА вітають наших шанованих партнерів з Новим Роком!

Рік, що минає, видався найдраматичнішим в історії Незалежної України. Разом з усією країною НВП ДОЗИМЕТРИКА відповіла на виклик оскаженілого ворога – ми не відступили, не злякалися, не зупинилися. Дозиметрична служба НВП ДОЗИМЕТРИКА ані на день не переривала здійснення дозиметричного контролю професійного опромінення. Ми посилили стійкість нашого функціонування, винайшли рішення в галузі енергозабезпечення та інформатизації. Ми й зараз працюємо для наших замовників на генераторах та акумуляторах, резервуємо наші данні у хмарах та забезпечуємо віддалений доступ до програм та даних, безперебійно зчитуємо дозиметри й надаємо результати.

Ми й надалі наполегливо працювали над вдосконаленням нашої служби та підвищенням якості дозиметричного контролю. Ми залучили нове обладнання, підвищивши стійкість роботи, беремо участь в черговому міжнародному інтеркалібруванні, приводимо внутрішньолабораторні процеси у відповідність до стандарту ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019.

В перші ж дні повномасштабної війни НВП ДОЗИМЕТРИКА спрямувала на підтримку нашого війська майже 15% наявних коштів. В міру сил несла слово правди про події в Україні в міжнародні наукові та професійні кола, географія інформаційних виступів, повідомлень та інтерв’ю сягала від Гонг-Конгу до Гаваїв, від Норвегії до Катару. НВП ДОЗИМЕТРИКА перебуває у постійному контакті з європейською дозиметричною мережею ЄВРАДОЗ, стимулюючи та координуючи допомогу цієї професійної спільноти Україні.

Ми надзвичайно вдячні нашім старим й новим партнерам – медикам, промисловцям, інженерам - за стійкість, самовіддану роботу в умовах воєнного стану, дисципліну у відносинах з нами. Ви можете бути певні, що НВП ДОЗИМЕТРИКА не підведе й надалі буде забезпечувати вам та вашому персоналу дозиметричний контроль найвищої якості! 

Ми вистояли, вистоїть і Україна.

З Новим 2023 Роком! Роком нашої перемоги!

Колектив служби дозиметричного контролю та керівництво НВП ДОЗИМЕТРИКА.

2022-12-31


 

Контакти

Адреса
м. Київ, вулиця Юрія Іллєнка (Мельникова), 53
Карта проїзду   
Телефон
+38 (044) 489 3414
E-mail
dose@leed1.kiev.ua